GENT SOIREE 2 | 09.06.2017 – 18.00 TILL 22.00

Voor het eerst: GENT SOIREE2! Gentse galeries en off-spaces stellen op vrijdag 9 juni van 18 uur tot 22 uur hun deuren open voor een boeiend avondlijk parcours langs het werk van hedendaagse kunstenaars.

Design museum Gent organiseert diezelfde avond in het kader van de belevings tentoonstelling Rechts / Averechts – Textiel tussen kunst en design een fietstocht langs Gentse textielateliers. De tocht start om 19 uur en eindigt om 21 uur in het textielatelier van het KASK. Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.designmuseumgent.be/agenda. De verschillende ateliers en het museum zijn ook open voor vrij bezoek.

For the first time: GHENT SOIREE2! Galeries and off-spaces in Ghent open their doors on Friday 9 June from 6 till 10 pm for a fascinating evening tour along the work of contemporary artists.

As part of the interactive exhibition Rechts / Averechts – Textile between art and design the Design museum Gent organizes the same night a bicycle ride along textile workshops in Ghent. The tour starts at 7 pm and ends at 9 pm at the textile workshop of the KASK. Registration is required and can be made via www.designmuseumgent.be/agenda. All workshops and the museum are also open for free visit.